Koudekerke uit de Kunst

Koudekerke barst van kunst & cultuur

Creativiteit en originaliteit staan centraal tijdens de week van Koudekerke uit de Kunst. Een kunst- en culturele manifestatie met o.a. een kunstroute en diverse optredens in en rondom Koudekerke.
 

Programma

Elk jaar hebben wij weer een fantastisch programma klaarstaan. Medio augustus laten wij een folder, inclusief programmagids en kunstroute, huis-aan-huis bezorgen in Koudekerke. Verder is het programma zoals altijd verkrijgbaar bij diverse ondernemers van ons dorp.
Als u de folder niet ontvangen heeft kan het programma van Koudekerke uit de Kunst gratis gedownload worden.

Klik op de afbeelding hieronder om de gids van 2018 digitaal te bekijken. 


koudekerke uit de kunst 2018

Ontstaansgeschiedenis

Koudekerke kan de afgelopen jaren terugkijken op een evenement dat elk jaar weer een groot succes blijkt te zijn. Vanuit de Ondernemersvereniging Koudekerke (O.V.K.) ontstond in 2006 het idee voor een kunst- en culturele manifestatie. Deze is altijd in de eerste week van de maand september. Het doel is om met diverse activiteiten de cultuur en kunst in Koudekerke neer te zetten, die aantrekkelijk zijn voor jong en oud. Iedereen kan meedoen aan deze activiteiten. Eveneens kan men kijken, luisteren en zien wat anderen maken. Lokale ondernemers, winkeliers en horecagelegenheden doen eveneens volop mee en bieden in die week diverse kortingen aan.
 

Kunstroute

De kunstroute is één van de belangrijkste pijlers van het culturele evenement. Zowel amateur als professionele beeldende kunstenaars presenteren hun kunstwerken in eigen atelier, woning of op locatie. In de afgelopen jaren heeft Koudekerke Uit De Kunst ook een aantal gastkunstenaars van buiten mogen verwelkomen. Locaties en deelnemers zijn elk jaar opnieuw herkenbaar aan banieren en borden langs de Kunstroute.
De Kunstroute vindt plaats in en buiten de bebouwde kom van Koudekerke en in Dishoek.
 

Contact

Voor meer informatie over het evenement, de kunstroute, exposeren en / of optreden kunt u contact opnemen met:
Wilma de Groot
Telefonische informatie: 0118-556255