Huisartsenpraktijk Koudekerke

Huisartsen

In de praktijk zijn 2 huisartsen werkzaam:
Maandag t/m vrijdag dr. A. Gulam
Maandag en donderdag: dr. I. Hokken-Hopman
Er wordt uitsluitend op afspraak gewerkt.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u bellen tussen 08.00-11.00 uur
Om praktische redenen zal de assistente u vragen naar de reden van uw komst.

Visite aanvragen

Een visite kunt u telefonisch aanvragen tussen 08.00-11.00 uur.
De assistente zal u vragen naar de reden van uw verzoek.
Omdat de mogelijkheden voor onderzoek altijd beter zijn op de praktijk is het praktischer om, indien mogelijk, naar de praktijk te komen.

Herhaalrecept aanvragen

U kunt 24 uur per dag uw herhaalrecept inspreken via de receptenlijn. Dit kan via het gewone telefoonnummer van de praktijk. Medicijnen die zijn aangevraagd voor 11.00 uur ’s ochtends, liggen de volgende dag na 11.00 uur bij de apotheek voor u klaar.
TIP: Wacht dus niet tot al uw medicijnen op zijn.

Telefonisch consult aanvragen

Indien u telefonisch met één van de huisartsen wilt overleggen (uitslagen of korte vragen) kunt u dit doorgeven aan de assistente voor 11.00 uur ’s ochtends. U wordt dan dezelfde dag teruggebeld door de huisarts.

De assistente

Bij de assistente kunt u terecht voor eenvoudige vragen en kleine medische handelingen zoals kleine wondjes verzorgen, het verwijderen van hechtingen, injecties, oren uitspuiten, wratten aanstippen en het maken van een uitstrijkje voor het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. U dient dan wel van tevoren een afspraak met haar te maken.

De praktijkondersteunster

De praktijkondersteunster Andrea van Lunssen houdt zelfstandig spreekuur op dinsdag en woensdag. Zij begeleidt en controleert mensen met chronische ziekten. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen met diabetes mellitus, hypertensia, astma of COPD. Zij doet dit in nauwkeurig overleg met de huisarts.

De Huisartsenpost

Na 18.00 uur ’s avonds tot de volgende dag 08.00 uur ’s ochtends en tijdens weekenden en feestdagen, kunt u voor medische hulp terecht bij de Huisartsenpost:
Koudekerkseweg 86
Vlissingen (naast het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis)
Maak altijd eerst een afspraak via telefonnummer: 0900-1985.