Ondernemersvereniging Koudekerke

De Ondernemersvereniging Koudekerke (O.V.K.) is een vereniging van, voor en door ondernemers uit Koudekerke en Dishoek. De O.V.K. heeft een vierkoppig bestuur, drie commissies en telt op dit moment ruim 80 leden.

Onze leden komen uit allerlei branches van het midden- en kleinbedrijf. Zoals bijvoorbeeld detailhandel, bouw, dienstverlening, recreatie, versproducten, horeca, grafische industrie, sport, gezondheid enz.
Wij behartigen de belangen van onze leden naar allerlei instanties en zijn vertegenwoordigd in diverse overlegorganen. Samen sta je sterk, bijvoorbeeld bij het overleg met de gemeente, provincie of overheid.
Als Koudekerkse ondernemer is het van groot belang lid te zijn van de O.V.K. Door het regelmatig bezoeken van de thema-avonden, bedrijfsbezoeken en overleg wordt de onderlinge band en samenwerking tussen de leden sterk bevorderd. Door de kennis van elkaars bedrijven blijkt er een kruisbestuiving te ontstaan bij het doen van diverse zaken. Daarnaast zijn onze leden ook digitaal goed vindbaar dankzij hun persoonlijke informatiepagina op deze website.

Verder houden wij ons ook bezig met het promoten en het leefbaar houden van ons kerndorp Koudekerke. Door middel van allerlei activiteiten, zoals een kunstweek, meezingavonden, diverse markten etc. wordt Koudekerke in beeld gezet.

Wij zijn ook actief op Facebook. Like onze pagina en blijf op de hoogte van onze evenementen en meer!